Start nu je eigen Cambridge afslankpraktijk!

Als gevolg van een toename in het aantal mensen met overgewicht en de vraag naar Cambridge Weight Plan, zijn we per direct op zoek naar nieuwe, ondernemende consulenten. Vrouwen en mannen in heel Nederland die de passie en ambitie hebben om anderen te helpen hun doel te bereiken en hun droom op het gebied van afvallen en gewichtsbeheersing te laten uitkomen.

Wil je weten wie onze consulenten zijn en waarom zij consulent zijn geworden?


Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?


Daarom word je Cambridge consulent

 1. Zelfstandig ondernemerschap
  Als Cambridge consulent ben je onafhankelijk en run je zelfstandig en naar eigen inzicht je praktijk voor afslanken en gewichtsbeheersing. Je helpt cliënten met het Cambridge Weight Plan Stappenplan® van verantwoord afvallen naar bewust genieten te gaan. Je hebt daarbij een grote mate van vrijheid en je kunt je eigen agenda indelen.
 2. Brede en professionele ondersteuning
  Voordat je zelfstandig Cambridge consulent wordt, volg je eerst een uitgebreide training, verzorgd door het hoofdkantoor van Cambridge Weight Plan. Vervolgens sta je er als zelfstandig ondernemer niet alleen voor, je geniet van een volledige facilitaire ondersteuning door het hoofdkantoor.
 3. Sociaal en maatschappelijk betrokken
  Als Cambridge consulent help je cliënten 1 op 1 naar een gezond(er) gewicht door hen een gezonde leefstijl aan te leren. Hiermee draag je bij aan het oplossen van het sociaal/maatschappelijke probleem overgewicht. Je helpt daarmee mensen naar hun ‘nieuwe ik’; de start van hun nieuwe leven.
 4. Goede verdiensten
  Als ondernemende Cambridge consulent heb je zelf grote invloed op je verdiensten en het succes van je praktijk. Dit hangt mede af van je kennis, ervaring, ambities en hoe actief je in de markt bent.

Ja, ik wil graag consulent worden!


Ben je geïnteresseerd om onafhankelijk Cambridge consulent te worden? Vul dan het formulier in. Je krijgt binnen twee weken van ons een reactie.

 

Het formulier kan alleen worden verzonden als alle velden zijn ingevuld.